Professzionális személyzetünk életformaként tekint a vendéglátásra, fontosnak tartják a hagyományok ismeretét, ugyanakkor mindig nyitottan fordulnak az olasz konyha innovatív, kísérletező megoldásai felé. Konyhai csapatunk a gasztronómia irányába elkötelezett szakemberekből áll, akik nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos szakmai fejlődésükre. Ez éttermünk valódi esszenciája.
A kifogástalan olasz életérzést személyesen hozzuk Olaszországból a prémium alapanyagokkal és borokkal együtt, hogy egy az egyben átadjuk vendégeinknek.
Minden aktuális borlap elkészítésénél nagy figyelmet fektetünk arra, hogy Olaszország összes régiójának borkínálatából szerepeltessünk minőségi tételeket. Boraink között megtalálható például Pinot Grigio, de szupertoszkán borok is, mint a Brunello, a Tignanello vagy a Sassicaia. Törekszünk arra is, hogy a nagyobb pincészetek borai mellett legyen nálunk választék a kisebb, feltörekvő, fiatal borászok italaiból is, hiszen sok esetben találunk ezek között érdekesebb, akár minőségibb kortyokat.
Az egyre kedveltebb olasz pezsgőket hazánkban egyelőre kevesen ismerik, ezért egyik küldetésünk, hogy ezeket a remek italokat minél szélesebb körben bemutassuk vendégeink körében.